Home

NGA Houtindustrie uit Woerden

NGA-Houtindustrie is een flexibele bedrijf waar u terecht kunt voor al uw machinaal vervaardigde houtproducten, zoals houten kozijnen, ramen en deuren. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor houten renovatie-draaikiepramen en renovatie-draaikiepschuifpuien, authentieke kozijnen en de specialistische restauratie van houtwerk.


De Machinale

De Machinale

In onze machinale in Woerden produceren wij alle voorkomende houten producten. Onze medewerkers denken graag mee over een goede oplossing en kunnen als dat nodig is snel leveren.
Lees meer

kozijnen-deuren-ramen

Kozijnen, deuren en ramen

In onze fabriek maken wij met de grootste zorg uw houten kozijnen op maat, volgens een juiste maatvoering en indelingen. Alle producten worden desgewenst, in onze eigen spuiterij, in alle mogelijke kleuren voorbehandeld met verf op acrylaat basis.

Lees meer

Renovatie-draaikiepramen

Renovatie-draaikiepramen

Een houten draaikiepraam zonder dat u het hele kozijn moet vervangen? Het kan. In eigen beheer hebben wij een renovatie-draaikiepraam ontwikkeld dat geplaatst kan worden in bestaande kozijnen. Wij maken dit draaikiepraam afgehangen en al in een frame dat weer in de bestaande sponningen gemonteerd kan worden.

Lees meer

restauratie

Restauratie

U kunt bij NGA-Houtindustrie ook terecht voor de restauratie van uw houtwerk, zoals monumentale deuren en raamkozijnen. In onze machinale restaureren wij oude kozijnen van diverse houtsoorten (zoals Meranti, Grenen, Accoya , Merbau, Eiken (foutloos en wagenschot ) en Yellow poplar (ook wel tulpenhout genoemd). Vaak komt hier handwerk aan te pas, om een zo authentiek mogelijke uitstraling te bereiken.

Lees meer

Comments are closed.